Praktisk information til forældre

Vi har her på siden samlet forskellige praktiske informationer til Jer forældre.

Børnehaven åbner kl 7.00 og lukker hverdag kl. 17.15, undtagen fredag her lukkes kl. 17.00

Fra kl. 7.00 - 8.00 er der mulighed for at spise morgenmad i alrummet. Vi serverer havregryn, cornflakes, havrefras, frugt og indimellem friskbragt brød og havregrød.

Vi tilbyder børnene en formiddagsmad ca. kl 9.30. Formiddagsmaden består af rugbrød og frugt.

Senest mødetid for børnene er kl. 9.30, hvis ikke andet er aftalt

Frokost serveres kl. 11.30

Eftermiddagsfrugt serveres fra kl. 14.30 og består af nybagt brød og frugt. Hvert barn har et stykke frugt med hver dag som lægges i den fælles frugtkurv.

Sovebørn: Hvis dit barn har behov for at sove er der mulighed for det. Sovetiden er fra kl. 12.30 - kl. 14.00.

Vi er ude hver dag, så det er vigtigt at børnene medbringer tøj der passer til årstiden.

Skiftetøj til Jeres barn, er en stor hjælp for os og en behagelighed for jeres barn. Skiftetøjet skal ligge i rummet på barnets garderopeplads. kig jævnligt efter for at supplere op. Der skal helst være et sæt undertøj, strømper, trøje og bukser. Og om vinteren en ekstra tyk trøje, flistrøje eller lignende.

Husk navn på tøj, sko, støvler samt medbragt legetøj.

Legetøj medbragt hjemmefra er tilladt når som helst barnet har lyst. Vi beder Jer forældre om at hjælpe barnet med at begrænse mængden og størrelsen på legetøjet. Vi påtager os ikke ansvaret for legetøjet.

Læbestift og sminke er ikke tilladt at medbringe.

Børnene må gerne medbringe egne cykler, undtagen onsdage. Cykler skal anbringes i cykelstativerne ved enten den store låge eller i cykelstativet ved den lille låge.

Afhentning af jeres barn: Sker det at andre en jer selv henter, så giv besked herom.

Er jeres barn syg, holder ferie eller fri, skriver I en mail til os på: egebo-bh@solrod.dk  I må naturligvis også gerne ringe hvis I har brug for det. Men med ønsket om at bruge mindst muligt tid med at besvare telefon opringninger ser vi gerne en mail.

Behandling af tilskadekomne børn forgår på den måde, at vi skønner om det kan klares af egen læge eller om vi skal på skadestuen med barnet. Vi ringer altid til Jer forældre uanset skøn.

Ny adresse, nyt telefonnummer også til arbejdet og ny kontakt E-mail, bedes I give besked herom, så vi altid kan komme i kontakt med Jer.

Andre praktiske informationer, se endvidere i højre bjælke. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siden er sidst ændret: 14-07-2015 Til top